امتحانات
1402/9/13 دوشنبهطبق تاریخ و ساعت مندرج در گزارش 428
برگزاری آزمونهای پایان ترم دروس عمومی به صورت غیرحضوری و اینترنتی

آزمونهای پایان ترم دروس عمومی نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402 دانشگاه پیام نور استان تهران، از 11 تا 13 دی ماه 1402، طبق تاریخ و ساعتهای اعلام شده در کارت ورود به جلسه آزمون (گزارش 428)، به صورت  غیرحضوری و اینترنتی  برگزار می شود.

آدرس سامانه برگزاری آزمونهای دروس عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران،  https://Lms.tpnu.ac.ir  می‌باشد.

نکته 1: دانشجویان گرامی ؛ توجه داشته باشید که بطور پیش فرض نام کاربری شما " شماره دانشجویی" و رمز عبور شما " aA + کدملی " تعریف شده است.
( به عنوان مثال چنانچه کدملی شما 2222222222 است ، رمز عبور اولیه ی شما 2222222222aA تعریف شده است.)

توجه: رمز عبور اولیه دانشجویان اتباع 1111111111aA می باشد (۱۰ بار عدد 1 و بعد از آن aA)

* لازم بذکر است کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان به عنوان رمز عبور در نظر گرفته شده است، در صورتی که کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان بنا بر ادعای دانشجو اشتباه ‌باشد در اسرع وقت نسبت به اصلاح آن و اطلاع رسانی به مرکز دانشگاهی اقدام نماید.

نکته 2: نام كاربري و كلمه عبور را به صورت اعداد انگليسي وارد نماييد، در صورت داشتن خطای نامعتبر بودن نام کاربری و کلمه عبور می توانید از گزینه فراموشی جهت بازیابی اطلاعات ورود اقدام فرمایید؛ ضمنا دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز دماوند می توانند جهت رفع هرگونه اشکال با شماره های 02184234602 و یا 02184234605 تماس بگیرند.

نکته 3: توصیه می شود به منظور شرکت در آزمون، ترجیحا از مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم به روز شده استفاده شود.

نکته 4: لازم به ذکر است که تاریخ و ساعت دقیق آزمون پایان ترم دروس عمومی در کارت آزمون دانشجویان (گزارش 428) لحاظ شده است و دانشجویان گرامی می توانند این گزارش را از سیستم جامع گلستان دریافت نمایند.

لیست نهایی دروس عمومی که آزمون پایان نیمسال اول 1403-1402 آنها طبق تاریخ و ساعتهای اعلام شده در کارت ورود به جلسه آزمون (گزارش 428) به صورت غیرحضوری و اینترنتی در سامانه ریلاین استانی برگزار می‌گردد.

قبل از شرکت در آزمون حتما راهنمای شرکت در آزمون مطالعه شود. (فایل راهنما در انتهای همین اطلاعیه موجود است)

فايل هاي مربوطه :
راهنماي شرکت در آزمون مجازي دروس عمومي سامانه ريلاين.pdf618.371 KB