آموزش آزاد
1401/8/8 یکشنبه
برگزاری جلسه درآمدزایی و ارتباط با صنعت با حضور مدیران دوایر مختلف واحد شهریار
روز یکشنبه مورخه 1401/8/8 جلسه ای با هدف بررسی راهکارهای مناسب و اخذ تصمیم گیری های لازم به منظور تأمین منابع و افزایش درآمدهای پایدار دانشگاه برگزار گردید.

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز یکشنبه مورخه 1401/8/8 جلسه ای با حضور معاون دانشگاه سرکار خانم دکتر بحری و مدیران دوایر مختلف دانشگاه با هدف بررسی راهکارهای مناسب و اخذ تصمیم گیری های لازم به منظور تأمین منابع و افزایش درآمدهای پایدار دانشگاه برگزار گردید.
دکتر بحری با اشاره به اهمیت بسیار بالا و حیاتی درآمدزایی دانشگاه فرمودند: لازم است تمامی واحدهای مربوطه در دانشگاه با هماهنگی های لازم و همکاری یکدیگر مجموعه را در جهت رسیدن به اهداف و ظرفیت های پایدار درآمدی یاری نمایند.

در این جلسه اعضاء به شرح شرایط قبلی و شرایط موجود درآمدزایی واحد شهریار پرداخته و نظرات، دیدگاهها و پیشنهادات خود را در جهت ارتقا و افزایش درآمد دانشگاه از محل آموزش آزاد، ارتباط با صنعت و روشهای دیگر ارائه دادند.