برگزیده ها
1401/6/27 یکشنبه
قابل توجه دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران:
دستورالعمل نحوه برگزاری کلاس های نیمسال اول 1402-1401 (ترم مهرماه) اعلام شد/ نکات مهم و ویدئوهای آموزشی

- به گزارش روابط عمومی کلاس های نیمسال اول 1402-1401 (ترم مهرماه) دانشگاه پیام نور استان تهران هم به صورت حضوری و هم به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

- کلاس های دروس نظری مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد که به حد نصاب نرسند از طریق بستر lms استان  به آدرس (lms.tpnu.ac.ir) برگزار خواهند شد.

فیلم آموزشی نحوه ورود به کلاس های آموزش الکترونیکی دانشگاه پیام نور استان تهران (LMS (کلیک کنید)

- کلیه دروسی که به حد نصاب رسیده اند، دروس عملی و نظری-عملی توسط مراکز/واحدها برای دانشجویان همان مرکز/واحد می‌بایست ارائه گردد.
- دروسی که به حد نصاب نرسند کلاس های آنها در سامانه (lms.tpnu.ac.ir) و به صورتی استانی برگزار خواهد شد.
- تمام کلاس‌ها در سامانه lms می‌بایست دارای بازه شروع و پایان باشند.

برای شرکت در کلاس های الکترونیکی نکات به زیر توجه فرمایید:

- پیش از ورود به کلاس از بسته بود فیلتر شکن سیستم و یا گوشی خود مطمئین شوید. (باعث کند شدن سیستم شما و اختلال در عملکرد آن می شود)
-جهت تایپ فارسی در کلاس، فايل رفع بهم ريختگي فونت فارسي در کلاس آنلاين را از صفحه اول سامانه lms دریافت و نصب نمایید. این مورد در سیستم رایانه اجرا می شود اما در گوشی فقط می توانید به صورن فینگلیش تایپ نمایید.
-در کلاس الکترونیکی در صورتیکه استاد میکروفن شما را جهت پرسش و پاسخ و ... فعال کرد، پس از اتمام آن مبحث حتما از قطع شدن میکروفن خود مطمئین شوید. (در صورتیکه طولانی مدت میکروفن برای شما فعال باشد در سیستم شما اختلال ایجاد می نماید)

راه های ارتباط با کارشناسان

تابلوی اعلانات lms:
- با عنایت به اینکه سامانه lms قابلیت طرح پرسش و ارائه پاسخ را دارد، از زمان شروع برگزاری کلاس‌ها در سامانه lms، دانشجویان می توانند از طریق تالار اعلانات سامانه lms  ‌پرسش‌های  خود را مطرح کنند و منتظر پاسخ کارشناسان باشند.

سامانه ثبت درخواست(srm) :
راه ارتباطی مستقیم دانشجو با کارشناس مرکز محل تحصیل می باشد. با مراجعه به نشانی http://srm.tpnu.ac.ir می توانید سوالات و امور آموزشی خود را مطرح و از همان طریق پیگیری نمایید.

(این مطلب را برای خود ذخیره نمایید تا در هنگام نیاز به آن دسترسی داشته باشید)

ویدئوهای آموزشی زیر می تواند به دانشجو کمک کند:

ویدئو آموزشی نحوه پرداخت شهریه و انتخاب واحد
ویدئو آموزشی نحوه تغییر رشته در سیستم گلستان
ویدئو آموزشی نحوه ثبت درخواست معادلسازی دروس (تطبیق واحد)
-ویدئو آموزشی نحوه ثبت درخواست ترم آخری مخصوص دانشجویان ترم آخر

ویدیوی آموزشی نحوه درخواست الکترونیکی گواهی اشتغال به تحصیل