برگزیده ها
1400/2/29 چهارشنبه
اعلام زمان‌بندی جدید آزمون های دانشگاه پیام نور استان تهران
زمان‌بندی جدید آزمون‌های پایان نیمسال دوم ۱۳۹۹-۱۴۰۰ دانشگاه پیام نور استان تهران اعلام شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام‌ نور استان تهران؛ بنا به اعلام معاونت آموزشی استان تهران، تاریخ و ساعت آزمون های پایان نیمسال جاری استان تغییر کرده است. تاریخ آزمون مطابق آنچه در سیستم گلستان اعلام شده می باشد اما به جهت مدیریت ترافیک سامانه آزمونی، ساعت آزمون ها متفاوت با ساعت اعلامی در گلستان است.
لذا ضروری است دانشجویان گرامی جهت مشاهده تاریخ و ساعت جدید آزمون های خود و همچنین شرکت در آزمونها طبق راهنمای زیر اقدام نمایند.

نکات مهم:
🔹 کلیه آزمون های استان تهران در سامانه lms.tpnu.ac.ir برگزار می شود.
🔹 لیست آزمون دریافتی مطابق مراحل اشاره شده در عکس فوق شامل کلیه آزمون های تخصصی و عمومی هر رشته در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد (تحصیلات تکمیلی) می باشد.
🔹برای آگاهی از ساعت آزمون هر درس، به کد، گروه و استاد آن در لیست دریافتی توجه نمایید.
🔹راس ساعت اعلامی وارد سامانه شوید و از مراجعه در ساعت دیگر خودداری فرمایید.
🔹هنگام ورود به آزمون به تعداد سوالات و زمان آزمون دقت نمایید.
🔹توصیه می شود برای ایام آزمون اینترنت و سیستم جایگزین پیش بینی نمایید.
🔹مرجع اصلی اطلاع از اخبار آزمون های استان تهران صفحه اول lms و پرتال مراکز و واحدها است
 🔹جهت دریافت لیست کارشناسان پشتیبان مراکز و واحدها اینجا کلیک کنید.
🔹سامانه پاسخگویی به سوالات و پشتیبانی آزمون ها srm.tpnu.ac.ir می باشد.
 ***جهت مشاهده ویدیوی آموزشی شرکت در آزمون های پایان ترم نیمسال جاری + راهنما اینجا کلیک نمایید.
***دانشجویان گرامی، با ارسال این مطلب برای دوستانتان ما را در امر اطلاع رسانی یاری نمایید.