1402/2/31 یکشنبهراهنمای شماره صندلی آزمونهای روز یکشنبه 10 دی+ نکات مهم در خصوص امتحانات پایان ترم

✅✅✅✅✅✅

🔷🔷  نکاتی که دانشجویان باید در مورد امتحانات بدانند🔷🔷

ساعات و تاریخ  امتحانات نیمسال اول  1402-1403 به شرح ذیل میباشد:

🔺نوبت اول ساعت 8:30
🔺🔺نوبت دوم ساعت 11:00
🔺🔺🔺نوبت سوم  ساعت 13:30

🔸🔸 تاریخ امتحانات از 18 آذرالی 14 دی ماه

👈 محل برگزاری تمامی آزمون‌ها، در ساختمان شهید رهنما میباشد.
👈 محل برگزاری آزمونهای الکترونیک در اتاقهای سایت (طبقه دوم ساختمان ورزشی) میباشد.
👈 حداقل نیم ساعت قبل از شروع آزمون در محل آزمون حضور داشته باشید.
👈 جهت دریافت شماره صندلی میتوانید از روز قبل به سایت دانشگاه به آدرس

کانال اختصاصی تلگرام دانشگاه

t.me/shahriyarpnu

پیج اینستاگرام دانشگاه
@shahryar_pnu

و کانال ایتا
shahriyarpnu

مراجعه نمایید.

👈 همراه داشتن گزارش 428 (کارت ورود به جلسه) و کارت دانشجویی برای ورود به سالن امتحان الزامی است.
👈 آزمونها به دو صورت کاغذی و الکترونیکی برگزار میگردند ، نوع آزمون در گزارش 428 درج شده است.
👈 در صورت داشتن دو یا چند آزمون همزمان ، همه شماره صندلیهای خود را یادداشت و پس از استقرار در صندلی شماره کوچکتر و قبل از شروع آزمون موضوع را به مراقب خود اطلاع دهید.

❌ (اگر آزمون الکترونیک دارید ، اولویت اول آزمون الکترونیک است)

👈 پس از استقرار در صندلی خود مشخصات پاسخنامه خود را چک کرده و در صورت هرگونه مغایرت مراقب خود را مطلع سازید.

👈  پس از دریافت برگه سوال ، بلافاصله کد درس درج شده در بالای برگه سوال را با کد درس پاسخنامه خود مقایسه و از صحت آن مطمئن شوید.با توجه به تشابه عناوین آزمونها برای جلوگیری از هر گونه مشکل ، انجام این کار به شدت توصیه می گردد.

👈 گزینه های پاسخ در پاسخنامه تستی را فقط با مداد تکمیل نمایید.از تا زدن و مخدوش کردن کاغذ پرهیز نمایید.

👈 پاسخنامه تشریحی فقط با خودکار تکمیل گردد.

👈 هرگز قبل از امضای لیست حضور و غیاب صندلی خود را ترک نکنید.

👈 دانشجویان گرامی دقت داشته باشید همراه داشتن تلفن همراه در جلسه آزمون تخلف محسوب میگردد.

👈 15 دقیقه پس از شروع آزمون ، ورود به جلسه به هیچ عنوان امکان پذیر نخواهد بود لذا با پیش بینی مسافت و احتمال ترافیک و ... با برنامه ریزی مناسب در زمان مناسب در محل آزمون حضور داشته باشید.

⭕️ جهت برگزاري هرچه بهتر امتحانات پايان ترم توجه دانشجويان عزیز را به نكات ذيل جلب مي‌نماییم:

🔸همراه داشتن كارت دانشجويي و كارت ورود به جلسه (گزارش 428)جهت شركت در آزمونها الزامي مي‌باشد .

🔸 دانشجويان مي بايستي حداقل 30 دقيقه قبل از شروع امتحان در محل آزمون حضور داشته باشند.

🔸- همراه داشتن هرگونه كتاب ،جزوه ،كيف و.....در جلسه امتحانات ممنوع مي‌باشد.

✅🔸جهت جلوگیری از اتلاف وقت در صف امانتداری، از همراه داشتن وسایل اضافی اجتناب نموده و حتی المقدور در روزهای امتحان با کمترین وسایل ممکن وارد دانشگاه شوید.

🔸همراه داشتن تلفن همراه درجلسه آزمون حتی به صورت خاموش تخلف محسوب مي‌گردد.

🔸- هرگونه تخلف امتحاني از قبيل به همراه داشتن يادداشت و...... منجر به درج نمره 25/0 دردرس مذكور به همراه تذكر كتبي درج در پرونده دانشجو خواهد شد.

🔸- حضور نداشتن در آزمون هر درس به منزله غيبت موجه بوده و نيازي به ارائه مدارك نمي‌باشد

موفق و پیروز باشید

شماره صندلی: